Το πιο σύγχρονο, αθέατο κι επαναστατικό σύστημα Hair Extensions.
Εφαρμόζεται με υπέρυθρη τεχνολογία V-Light για εντελώς αόρατες και ανώδυνες κατά την αφαίρεση ενώσεις.
Ειδική κερατίνη σε υγρή μορφή, κρυσταλοποιείται με ψυχρή τεχνολογία και “ενώνει” με ασφάλεια τα δικά σας μαλλιά με τα Hair Extensions με την μέθοδο “τρίχα-τρίχα”.
Η ένωση είναι εντελώς αδιόρατη και ανεπαίσθητη. Εφαρμόζεται ακόμη και στις φύτρες των μαλλιών μας δίνοντας άμεσα πλούσιο αποτέλεσμα. Ειδικά σε περιπτώσεις αραίωσης και αλωπεκίας, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και μη ανιχνεύσιμο στην επαφή.
Η υπέρυθρη τεχνολογία V-Light επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, π.χ. μπορείτε να σηκώνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά δίχως να αντιλαμβάνεται κανείς ότι φοράτε Hair Extensions. Η μέθοδος δεν είναι ανιχνεύσιμη ακόμη κι αν έχουν τοποθετηθεί hair extensions στην χωρίστρα σας.
Συνιστάται μόνο συνδυαστικά με άλλες μεθόδους extensions και μας επιτρέπει να δουλέψουμε σε ευαίσθητα σημεία που μέχρι πρότινως ήταν αδύνατη η τοποθέτηση.

 

Είναι εφικτό να εφαρμοστεί ακόμη και σε πολύ κοντά μαλλιά μήκους 3cm.

Ποιότητα : 100% Φυσικά Virgin Remy μαλλιά

 

Συντήρηση: Δεν απαιτείται.

 

Διάρκεια Συστήματος: Το σύστημα διαρκεί με ασφάλεια για 2 μήνες δίχως να χρειάζεται ενδιάμεση συντήρηση. 

 

Πλεονεκτήματα: Αθέατη τοποθέτηση, μη ανιχνεύσιμες ενώσεις, άπειροι συνδυασμοί χρωμάτων, ευελιξία στο χτένισμα. “Γεμίζει” με ασφάλεια σημεία που έχουν αραίωση. 

 

Μειονεκτήματα: Δεν είναι εφικτή η επανατοποθέτηση των ίδιων μαλλιών. Είναι ευαίσθητο σε υψηλές θερμοκρασίες. Αντενδείκνυται για λιπαρά μαλλιά.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Το Studio λειτουργεί:

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο

10.00 – 18.00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή

10:00 – 20:00

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα