Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά την αποκατάσταση των μαλλιών σας μετά από χημειοθεραπεία.

Η συμβουλή μας μετά από 23 χρόνια εμπειρίας, είναι να αφαιρείται η περούκα όταν τα νέα μαλλιά φτάσουν τα 3-5cm. Προκειμένου να ενισχυθεί η οξυγόνωση του δέρματος και έτσι να επιταχυνθεί η διαδικασία της φυσικής επιμήκυνσης.

Δεν κρίνουμε απαραίτητο να τοποθετηθούν Hair Extensions όμως εάν αυτό ωφελεί την ψυχολογία μιας γυναίκας, είμαστε σύμφωνοι να πραγματοποιήσουμε την προσθετική.

Χρειαζόμαστε 4-5cm μήκος μαλλιών έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε προσθετική.

Η μέθοδος που εφαρμόζουμε σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις είναι η μικροπλακέ τεχνική, μια ευρεσιτεχνία της H.E.A.T. Hair Extensions για ανεπαίσθητες και ανώδυνες κατά την αφαίρεση ενώσεις. Η ένωση είναι σχεδόν αδιόρατη και επίπεδη.

Ειδική, υποαλλεργική κερατίνη σε στερεά μορφή, ρευστοποιείται με θερμή ή ψυχρή τεχνολογία και “ενώνει” με ασφάλεια τα δικά σας μαλλιά με τα Hair Extensions.

Το σύστημα μικροπλακέ μας επιτρέπει να καλύψουμε στο 95% τις ατέλειες που προκύπτουν καθώς δεν έχουμε μαλλιά “κάλυψης” στην κορυφή. Όταν τα μαλλιά της πελάτισσας φτάσουν στα 7-8cm μήκος, πλέον δεν έχουμε καμία ατέλεια.

Ποιότητα : 100% Φυσικά Virgin Remy μαλλιά

Συντήρηση: Δεν απαιτείται παρά μόνο για την άνω σειρά των πρόσθετων μαλλιών κάθε 2,5 μήνες.

Επανατοποθέτηση:  με Αντικατάσταση Κερατίνης

Διάρκεια Συστήματος: Το σύστημα διαρκεί με ασφάλεια για 4-6 μήνες δίχως να χρειάζεται ενδιάμεση συντήρηση. Μετά την αφαίρεση και εφόσον έχετε διατηρήσει τις τούφες σε καλή κατάσταση, μπορούν να επανατοποθετηθούν με νέα κόλλα κερατίνης ή και με microrings.

Πλεονεκτήματα: Αθέατη τοποθέτηση, ανεπαίσθητες ενώσεις, άπειροι συνδυασμοί χρωμάτων, ευελιξία στο χτένισμα.

Μειονεκτήματα: Σε 6 μήνες maximum πρέπει να αφαιρεθούν καθώς απομακρύνονται αρκετά από τις ρίζες και ίσως γίνουν “εμφανή”.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της αναγκαιότητας που προκύπτει για μια τέτοια πολύωρη προσθετική που αφορά σε ψυχολογικούς και όχι σε καλλωπιστικούς λόγους, ο τιμοκατάλογός μας είναι προσαρμοσμένος στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχετε πλήρη ενημέρωση του κόστους και της διαδικασίας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Το Studio λειτουργεί:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.00 – 18.00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 20:00

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα